Branding Traject voor ondernemers

Inhoud Branding Traject

Wat is een merk? En hoe trekt mijn bedrijf de juiste klanten aan? Wij geloven niet in een kortetermijnoplossing als ‘even een nieuwe website’ of misschien moet ik iets met een facebookadvertentie. Onze ervaring is dat het tijd kost om een succesvol merk te bouwen. Samen stellen we de essentie van je bedrijf vast en vertalen dat vervolgens naar beeld. Vervolgens ontwikkelen wede middelen die nodig zijn om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Inhoud Branding Traject

De Basis zijn jullie. Wat willen jullie bereiken? Hoe spreek je jullie klanten aan? Hoe kan ik de website voor mij laten werken? Als ik tijd stop in mijn marketing, levert het dan ook wat op? Ik heb geen technische skills, wat zijn de juiste stappen voor mijn bedrijf? Allemaal vragen die opgepakt gaan worden.

We starten met een sessie over de essentie van jullie bedrijf. Het doel is om de kern van jullie bedrijf in beeld te krijgen. Onze focus; het versterken van het merk. Hieronder staan de stappen uit het traject toegelicht. Wil je weten of dit wat voor jouw bedrijf is? Vraag een kennismakingsgesprek aan.
Start van een nieuwe bedrijfsidentiteit, brand traject

Brand Identiteit

Waarom bestaat je bedrijf? Wat wil je bereiken? Voor wie werk je graag? In deze eerste fase gaan we de diepte in. We leren je bedrijf en de drijvende kracht erachter beter kennen. Tijdens de sessie gaan we aan de slag met de essentie van je bedrijf. Zelf weet je natuurlijk heel goed wat de toegevoegde waarde is van jouw product of dienst. Deze duidelijk communiceren is lastiger. Het resultaat van deze fase is de kern van jouw bedrijf op papier. Een mooie start van je nieuwe bedrijfsidentiteit!

Een merk bestaat uit emoties en associaties, Ferrule Enschede

Brand Strategie

Na de sessie Essentie is het duidelijk wat jouw bedrijf onderscheidend maakt. Een sterk merk bestaat naast het karakter ook uit emoties en associaties. Een merk is namelijk niet wat jij zegt dat het is, maar wat jouw klanten zeggen dat het voor hen betekent. Deze emoties en associaties vertalen we vervolgens naar sfeer en beeld. Hiervoor ontwikkelden we onze eigen methode. Op deze manier garanderen wij een look en feel die past als een fijne jas! Èn waar jouw klanten zich in herkennen! Een bedrijfsidentiteit die natuurlijk aanvoelt en bij wie ze graag willen horen.

Hoe spreek ik mijn klanten aan, Ferrule Enschede helpt met communicatie

Brand Communicatie

Hoe spreek ik mijn klanten aan? Welke middelen heb ik hier voor nodig? In deze fase worden de middelen uitgewerkt die we tijdens de strategie hebben bepaald. Heeft jouw bedrijf een complete website nodig of is een landingspage voldoende? Het belangrijkste is dat we de juiste klanten aantrekken. We ontwerpen en bouwen websites met resultaat. Zodat als je tijd in je marketing stopt, het ook wat oplevert. Technische skills zijn niet nodig. Zowel het ontwerp, realiseren en onderhoud hebben we in huis. Hierbij kijken we naar wat jij nodig hebt. Vaste prijzen, helder en persoonlijk. In deze fase komt je visuele identiteit tot leven.

Professionele identiteit bereiken met de juiste middelen, Ferrule Enschede

Brand Versterken

Je visuele identiteit staat nu als een huis. Vol rust en zelfvertrouwen kan je jouw klanten aantrekken en helpen. Tijd om de lange termijn doelen uit fase 1 er nog eens bij te pakken. Wat wilden we bereiken? Hoe zorgen we ervoor dat de website up to date blijft? De professionele identiteit naar voren komt in pakkende content? Bij Ferrule kan je ook terecht voor content- en website coaching. Welke content maak je zelf en wat wil je uitbesteden? Wij brainstormen graag met je mee.

Ferrule helpt ondernemers naar de volgende stap, een sterk merk

Wil je meer uitgebreide informatie over het branding traject en de specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf? We starten een samenwerking altijd met een sessie brand identiteit. Daarin gaan we de diepte in over jouw bedrijf en inhoud van het traject.