Visuele favoriet #1 Elegant fonts voor kerst of andere feestelijke designs

Font A Handlettered Christmas by Nicky Laatz
Font Bizantheum by Aluyeah Studio

José heeft veel kerstkaarten ontwerpen voor klanten, uitgevers en haar eigen collecties. Belangrijk voor een feestelijk gevoel is het lettertype dat je kiest voor de kerstboodschap. Op de wishlist staan deze twee elegante fonts van Nicky Laatz en Aluyeah Studio. 

Visuele favoriet #2 Kerst fotografie 

Jaren geleden stond ik als stagiaire met oliebollen in mn hand tijdens een kerstshoot in september.  Een afgehuurd landhuis, een familie in een piekfijne kerstoutfit, een kerstboom en dus die oliebollen. Het maakte diepe indruk dat ik op een normale vrijdag in september ineens helemaal in de kerstsferen was. En hoewel het wel een beetje onwennig voelde, was het resultaat van de foto’s prachtig. 

Vandaar mijn zwak voor kerstfotografie. Natuurlijk is het echte leven niet altijd zo zoet en gezellig, maar aan de styling zal het niet liggen.  

Ben je van plan je bedrijf in de kerstsferen te steken? Vergeet dan ook je website niet. En dat kan al heel gemakkelijk met een paar mooie foto’s.

Tip: gratis kerst stockfoto’s voor een instant kerstsfeer!

Alle foto’s uit het bovenstaande moodboard zijn gratis stockfoto’s. Je kunt ze vinden op Unsplash.com of Kaboompics.com. 

Voor meer tips en hoe je stockfoto’s kunt toepassen binnen de branding van je eigen bedrijf, lees onze blog over Hoe kies je gratis stockfoto’s die bij je huisstijl passen.’ 

Wil je extra onder de aandacht komen van je klanten en relaties? Dan is een leuke kerstactie of een nieuwjaarsbonus een goed idee!

Tip: ga voor een leuke actie voor kerst/nieuwjaar op je website 

Visuele favoriet #3  Gratis aanbod Ferrule online!

De afgelopen tijd hebben we onze eigen website ferrule.nl een update gegeven. Met inmiddels meer dan 60 blogs over merkstrategie, website en identeit en handige downloads zoals ‘Hoe ontwikkel een eigen stijl voor mijn bedrijf?’, werd het tijd om de informatie handig te verzamelen zodat jij direct kan vinden wat je nodig hebt! 

Neem een kijkje op ferrule.nl/gratis-online-aanbod

Persoonlijke kerstboodschap 

We wensen je fijne feestdagen! Bedankt dat je onze blog leest en op deze manier onderdeel bent van onze community van klanten, relaties en geïnteresseerden. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren op het gebied van merkstrategie, website en identiteit. In het nieuwe jaar staat er weer veel moois op je te wachten.. Hopelijk tot snel! Altijd welkom voor een (online) bakje koffie!

Jurgen en José