Hoe versterk ik mijn merk, ferrule enschede

Versterk je Brand

Je hebt een bestaande bedrijfsidentiteit maar wilt hem graag versterken. Of je nou een gloednieuwe identiteit hebt of al jaren dezelfde uitstraling. Onderhoud aan je bedrijf en merk is erg belangrijk en onmisbaar. Wij regelen technische zaken en denken met je mee door middel van content en website coaching. Zodat jij je kunt focussen op de inhoud en de klanten.

Wat wil je bereiken de komende jaren? Hoe zorgen we ervoor dat de website up to date blijft? Hoe zorg je voor pakkende content in een professionele identiteit? Bij Ferrule kan je naast het complete brandingtraject terecht voor content- en website coaching. Welke content maak je zelf en wat wil je uitbesteden? Wij brainstormen graag met je mee. Van onderhoud van je website, nieuwsbrieven tot een dagdeel samen content maken.

#FAQ - Zodra ik meer klanten krijg kom ik niet meer toe aan content maken, hoe zorg ik voor een blijvende professionele uitstraling?

Een herkenbaar probleem. In rustige tijden lukt het nog wel om een blogpost te schrijven of een berichtje te plaatsen op social media. Maar hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar blijft, juist bij je bestaande klanten? Wij plannen graag een dagdeel waarin we samen aan de slag gaan met je content. Vooraf bespreken we wat we gaan doen. We brainstormen over nieuwsbrieven, blogs en campagnes. Vervolgens maken we een contentplanning die voor jouw bedrijf haalbaar is. Op deze manier wordt marketing geen verplichting, maar een leuke activiteit die jouw klanten in beweging zet.

#FAQ - Doen jullie ook website onderhoud?

Ferrule neemt je het onderhoud van je website uit handen. Dit betekent dat je website altijd up to date blijft en je zelf niet de nodige updates en backups hoeft te maken. Uitbesteden scheelt tijd en energie. Jurgen is je aanspreekpunt voor vragen over je website en zal je waar nodig assisteren, zodat jouw waardevolle content je doelgroep bereikt.

#FAQ - Ik wil mijn merk versterken, wat is de volgende stap?

Ben je al klant bij ons, dan vertellen we je tijdens ons brandingstraject graag meer over de mogelijkheden van het versterken van je brand. Ben je nieuwsgierig naar website- of content coaching en twijfel je nog waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. 
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek horen we graag meer over je bedrijf.

#FAQ - Zorgen jullie voor alles - hosting, updates, beveiliging en communicatie over zaken die ik moet weten?

Jazeker, het is onze bedoeling dat jij je volledig kan focussen op je bedrijf. Tijdens ons jaarlijkse overleg nemen we de stand van zaken met je door. Daarnaast blijf je op de hoogte als klant via onze nieuwsbrief. Dringende zaken aangaande je website zullen we altijd melden. Mocht je tussendoor vragen hebben kun je altijd contact opnemen.

#FAQ - Maken jullie ook content voor mijn website?

Afhankelijk van je wensen kan Ferrule je website- en content coaching aanbieden. Welk gedeelte wil je uitbesteden en wat doe je liever zelf? Wij denken graag met je mee over strategische en relevante content. Denk aan een jaarplanning voor je nieuwsbrief of categoriën en topics voor social media. Het is mogelijk om samen een dagdeel aan de slag te gaan met beeld, tekst en social media. Het uitdenken en maken van (website) content zit niet in hetonderhoudspakket inbegrepen.
Wat is merkstrategie, a brand is not what you say it is. it's what they say it is