Het beste van Ferrule in Q3

Persoonlijk nieuws!

In het nieuwe jaar verwachten wij uitbreiding van het Ferrule team.. José is in verwachting van een nieuwe spruit. Op de foto zie je ons appels plukken. En begint die buik ook al behoorlijk rond als een appeltje te worden 😉
Het voelt nog ver weg, maar voor we het weten is het 2023. Tegen de tijd dat er baby-nieuws is sturen we uiteraard een berichtje!

Ferrule plannen voor Q4

Lanceren

Er komen een aantal nieuwe merken/websites aan, waaronder een erg leuke webshop in (baby)cadeautjes. Houd de nieuwsbrief in de gaten, want dit mooie Nederlandse merk wil je niet missen. Hieronder alvast een glimp van het sfeertje aan de hand van een Pinterest moodboard.

Experimenteren

Jurgen kroop achter de camera en is bezig met een serie filmpjes voor onze socials. Heb je er al eentje voorbij zien komen? Je kunt ze hier op Instagram vinden. Daarnaast werken we in de tussentijd rustig verder aan Primebel Templates. Een mooi product maken is één ding, het verkopen vraagt om weer andere marketing experimenten…

Lezen

Of het nou gaat om een website ontwerp of een compleet brandingtraject met merkstrategie-sessies, het draait in ons werk ook om het geven van een goed advies. Op aanraden van een van de beste HR-adviseurs die we kennen ligt momenteel het boek Feilloos adviseren van Peter Block op ons bureau. Het is een flink studieboek, José verwacht er nog wel een blog over te schrijven.

Vieren

Het website traject voor Echt een huis voor jou is afgerond. Binnenkort delen we het proces en bijbehorende ontwerpen in de nieuwsbrief! Ook is een van onze andere klanten in drie jaar tijd erg hard gegroeid. Na het ontwikkelen van huisstijl en website mochten we zien hoe dit sterke merk zich verder ontwikkelde. Met als hoogtepunt een fantastisch jubileum event. En inmiddels is het alweer tijd om de website aan te scherpen. We kijken uit naar het vervolg en proosten op het succes van Komvoor!

Op de tekentafel

Momenteel zijn we bezig met een huisstijl en website voor een koeien-pedicure, ook wel bekend onder de term klauwverzorging. Dit betekent illustraties van koeien en een duik in een voor ons onbekende wereld. Leuk!!

Wat staat er bij jou op de planning de komende maanden? Kijk je er naar uit? Of kan je wel wat hulp gebruiken in de vorm van een marketingpartner? Laat het ons weten, we maken graag een afspraak!

We wensen je een mooi najaar!