waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule

Waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule?

In dit artikel

Waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule?

Verdubbel je energie en winst. Geeft toe, wie kan dat nu niet gebruiken? Afgelopen week volgde ik online masterclasses van businesscoaches Regina en Kirsten. Het was een inspirerend week waarbij ik nadacht over persoonlijke zaken zoals energie en mindset, maar ook over ons bedrijf Ferrule.

Het viel me op dat veel ondernemers last hebben van blokkades, nog niet met hun ideale klanten werken en zoeken naar oplossingen voor het aantrekken van meer klanten. Een businesscoach beantwoord deze vraag met het oplossen van mindset-issues en strategieën. Wij als ontwerpbureau bieden meer een praktische dienstverlening voor deze problemen. Een nieuwe website. Een stijlvolle, professionele identiteit. Maar onze doelen zijn hetzelfde; ondernemers helpen met de volgende stap in hun bedrijf.

Daarom schreef ik deze blog over waarom je zou samenwerken met ons. Wat levert het je op? Wat vinden onze klanten het meest waardevol aan de samenwerking?

Vragen die onze klanten zichzelf stellen voordat ze opzoek gaan naar een ontwerper of websitebouwer

Waarom trek ik niet de juiste klanten aan?

Waarom levert mijn website geen resultaat op?

Hoe kan ik duidelijk maken wat ik precies doe zodat mensen weten waarom ik de beste keuze voor hen ben?

De website is verouderd, de huisstijl past niet (meer) bij mij. Waar vind ik een betrouwbare partner die echt kan vertalen wat ik wil uitstralen?

Er zijn genoeg mogelijkheden voor groei, maar ik heb iemand nodig die het zichtbaar kan maken. Die me kan helpen ideeën op (digitaal) papier te krijgen.

Tot nu toe heb ik altijd zelf mijn website gebouwd. Ik heb er geen tijd meer voor en ook geen zin meer in. Tijd voor een professionele stap!

Hoe kan ik mijn bedrijf laten opvallen? Ik wil een eigen stijl, geen dertien-in-een-dozijn.

Hoe kan ik een sterk merk opbouwen? Ik wil niet alleen mond-op-mond-reclame, mijn verhaal mag meer mensen ook online gaan bereiken.

Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

Download de gratis checklist met 7 brand elementen en uitingen om je eigen brand te bouwen!

Met welke vraag klanten ook binnen komen, meestal heeft het te maken met de uitstraling, de professionele identiteit van het bedrijf, dat niet meer zo lekker voelt. Er wringt iets. De klant is het bedrijf ontgroeit, een andere weg ingeslagen of merkt dat de resultaten tegen vallen.

Wij beginnen nooit zomaar met het ontwerpen van een visuele identiteit of website. In de sessies vooraf gaan we de diepte in over je bedrijf. We leren jouw en je bedrijf graag goed kennen. Vervolgens maken we een look & feel die echt bij je past.

Ik heb geen fijne ervaring met reclamebureau’s, wat maakt jullie anders?

Helaas heeft niet iedereen goede ervaringen met vormgevers, websitebouwers of ontwerpbureau’s. Het is belangrijk om samen te werken met iemand die je vertrouwt. Met alleen een website ontwerpen ben je er namelijk nog niet. Er komt van alles bij kijken zoals content maken en kunnen bewerken en technische zaken zoals hosting en updates.

Een website is nooit helemaal af, als het goed is groeit de website met je bedrijf mee. Het is dan fijn om niet om de zoveel jaar een nieuwe websitepartner te moeten zoeken. (En bijbehorende bedragen te moeten uitgeven!)

Ferrule gaat voor een lange termijn relatie. Wij zijn je marketingpartner voor al je identiteit en website vragen. Kunnen we iets niet zelf? Dan zetten we graag een van onze experts voor je klaar. Denk aan een goede copywriter voor het schrijven van je salespages. Of een fijne virtual assistent die de contentplanning uit handen kan nemen.

Wij zijn er juist voor de nog niet zo grote bedrijven. De gepassioneerde ondernemers die niets liever willen dan dat hun product of dienst het leven van hun klanten beter maakt. Wij delen die drive en zorgen er graag voor dat al je visuele uitingen tip top in orde zijn.

Benieuwd wie we helpen en wat we zoal gedaan hebben?

waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule

Wat vinden onze klanten?

Natuurlijk kunnen wij zelf uitleggen hoe we werken en als het goed is voel je zelf of onze werkwijze bij je past. (naar moeiteloos meer klanten)

Maar nog veel leuker is het om onze klanten zelf aan het woord te laten:

‘Ferrule is een super fijne partner voor onze online communicatie. Niet alleen onze eigen website, maar ook veel van onze projectwebsites via opdrachtgevers worden door hen ontwikkeld en up-to-date gehouden. Daar zijn we erg blij mee! Een echte plus is dat Ferrule én klein is (korte lijntjes, rechtstreeks degene die je moet hebben aan de lijn) én full-service (van huisstijl en logo tot webdesign en marketing), dus een echte one-stop-shop.Top! Een van onze meest waardevolle partners in ons werk als educatief ontwerpbureau.’

Willemijn Zwart, directeur van Komvoor

‘ Ferrule heeft mijn website een complete make-over gegeven. Een nieuwe frisse uitstraling, in een stijl die precies past bij mijn persoonlijkheid en mijn praktijk voor acupunctuur. Beide kunnen ze zich heel goed inleven in wat mijn cliënten nodig hebben aan informatie en dat vertalen naar een mooie en goed gestructureerde website. Kortom een hele prettige samenwerking.’

Linda Hazenberg, eigenaar van Chimed

‘ Met heel veel plezier werk ik al voor meerdere projecten met Ferrule samen. Iedere keer weer verrassen ze ons met onderscheidende ideeën, stijlvolle ontwerpen en een vlekkeloze uitvoering. Ook voor ons tweede bedrijf zijn we inmiddels met Ferrule in zee gegaan en we bevelen José en Jurgen ook regelmatig met heel veel plezier aan in ons netwerk.’

Annemieke Tissink, eigenaar van Vinonista en Puurst
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule

Wat zoek jij voor samenwerking?

We kunnen er nog een veel langere blogpost van maken, maar belangrijker is de vraag. Waar ben jij naar opzoek? Kunnen we je helpen met een nieuwe look&feel en website? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek horen we graag waar je tegen aanloopt en waar je graag naar toe zou willen met je bedrijf. Stuur je een berichtje?

Neem contact op.

waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule
waarom levert mijn website geen resultaat op, waarom samenwerken met ontwerpbureau Ferrule

Over José

Ontwerpt huisstijlen en websites, is visueel strateeg bij Ferrule. Onze ontwerpen zie je bij Diergaarde Blijdorp, Universiteit Twente, Vinonista en Komvoor. Ondernemer sinds 2013. Een visuele identiteit moet passen als een fijne jas.

De gezichten achter de blog Wij zijn José en Jurgen van Ferrule

Meer over ons
Ik ben José, het liefste ontwerp ik websites en huisstijlen voor ondernemers die een eigen stijl willen ontwikkelen. Als visueel strateeg en mede-eigenaar van Ferrule werk ik samen met Jurgen. Die naast een goede webdeveloper ook de vader is van onze dochter Fiene. Wij geloven dat websites met stijl meer resultaat opleveren. Op deze site vind je artikelen over je eigen branding stijl, merkstrategie en websites die moeiteloos meer klanten aantrekken. Benieuwd hoe we dat zelf aanpakken? Kijk dan bij de categorie persoonlijk. Enjoy!
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid
Gratis checklist

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de nieuwsbrief met handige tips voor een unieke brand identiteit heen sturen?
jurgen wentzel, jose wentzel, merkstrategie enschede
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het “Trendreport 2021” naar toe sturen?

hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de worksheet “In 5 stappen je nieuwsbrief versturen” naar toe sturen?

hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de worksheet “Hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf” naar toe sturen?
hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de test “Hoe scoort jouw brand identiteit? ” naar toe sturen?
Test je brand identiteit score
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

Meld je aan voor de gratis checklist (t.w.v €27.-)
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de checklist “Bouw je online Brand Identiteit” naar toe sturen?
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Je privacy in een notendop​

Allereerst wil ik aangeven dat ik zorgvuldig met je gegevens zal omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je de Handige Tips van Ferrule hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema Brand Optimalisatie. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten ove je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

Plan een sessie brand brainstorm

Heb je het gevoel dat je nu aan de slag wilt om van je bedrijf een professioneel merk te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daarom doen we deze brand brainstorm sessie. We kijken naar de kern van je bedrijf en je krijgt tips en inzichten die je gelijk kan toepassen.

Je bent welkom voor een persoonlijke sessie van 45 minuten met aandacht voor het versterken van je bedrijfs identiteit. Het gesprek vindt plaats in Enschede of per telefoon. Samen maken we helder wat er mag veranderen om meer te bereiken met je bedrijf.

Naar wie mogen we de brand brainstorm informatie toesturen?

Vul je gegevens in, dan maken we een afspraak met je.