Professionele website

met onderscheidende identiteit

Niet alleen een nieuwe website,
maar een onderscheidende online identiteit. Een krachtig verlengstuk van je merk.

Geen standaardtemplates of beperkingen, maar unieke websites voor MKB in Twente en daarbuiten. Altijd geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, klaar voor SEO en eenvoudige zelf te beheren.

Moet je website iets extra’s kunnen als een automatisering, kennisbank of betaalmogelijkheid? We regelen het eenvoudige en snel. Als specialist in Wordpress Elementor ben je bij ons in goede handen.

‘Het waardevolle aan Ferrule’s dienstverlening is de combinatie van expertise en maatwerk. Het gaat niet alleen om het bouwen van een website; het draait om het begrijpen van het merk, de identiteit en de doelen van de klant. Onmisbaar in tijden van AI. Het maatwerk design en de strategische begeleiding zorgen ervoor dat elke website niet alleen functioneel is, maar ook een krachtig instrument wordt om de merkidentiteit uit te dragen en de doelgroep te betrekken. (niet alleen te bereiken!) De persoonlijke aanpak en het begrip voor de unieke behoeften van elke klant maken Ferrule tot een waardevolle partner in het realiseren van online succes.’

Websiteontwikkeling

Een aantrekkelijk ontwerp, passend bij een zakelijke website. Fris en tijdloos, uiteraard met eigen branding en huisstijl. Websitedevelopment en realisatie gebeurd met WordPress Elementor en technisch maatwerk. Vooraf bespreken we de website strategie. Dit scheelt tijd en zorgt voor websites die resultaat opleveren.
Veel websites vragen om meer dan een online visitekaartje. Het is een middel om expertise te delen en te zorgen voor een betere klantervaring. Of het nou gaat om een kennisbank, ecommerce, automatisering of het koppelen van systemen zoals een nieuwsbriefprogramma of CRM en social media. Wij regelen het en helpen met de contentstrategie en emailmarketing waar nodig.

Ferrule is niet voor niks websitepartner+. Je kunt bij ons terecht voor efficiënt websitebeheer. Wil je zelf dingen kunnen aanpassen? Geen probleem. In de praktijk merken we dat het fijn is om een websitepartner te hebben waar je terecht kunt voor al je vragen. Die je ondersteunt zodat je behapbaar doelen kunt halen.

‘Of je nou zelf je website wilt kunnen beheren of volledig ontzorgd wilt worden; je krijgt bij ons een snelle,
overzichtelijke website. Precies dat wat je nodig hebt om jouw klanten te helpen.’

Prijsindicatie

Webdevelopment professionele website: vanaf €3500.
Websitetraject incl. merkstrategie & branding: vanaf €6000.

Prijzen variëren op basis van specifieke eisen zoals websitegrootte en functionaliteiten. Neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Hosting & onderhoud

We bieden snelle, betrouwbare hosting en onderhoudsservices voor een zorgeloze online ervaring. Lees hier meer over websitebeheer.

We helpen je graag verder

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Welke informatie hebben jullie nodig om te beginnen?

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw doelen en wensen te begrijpen. Daarna hebben we een strategiesessie over jouw bedrijf, doelgroep en voorkeuren. Heldere doelen zorgen voor meetbare resultaten en een ontwerp die past bij jouw bedrijf. We starten samen, vervolgens zorgen onze specialisten voor een online onderscheidende identiteit en website!

Wil je meer weten? Neem contact op voor een live of online kennismaking.

Wij geloven dat website met stijl meer resultaat opleveren. Een nieuwe website maken met WordPress Elementor is gebruik maken van een van de meest populaire en beste page builders. Hiermee is je website toekomstbestendig, snel en eenvoudig aan te passen. Een website is dynamisch en kan op deze manier met je bedrijf meegroeien.

Jazeker, de prijs van het websitetraject staat vast. na het kennismakingsgesprek maken we een passende offerte. Er zijn geen onverwachte kosten.

Het kan natuurlijk gebeuren dat de vraag gedurende een traject verandert. Eventuele extra werkzaamheden gaan altijd in overleg.

Ferrule neemt de verantwoordelijkheid voor alle technische aspecten van je website, waaronder beveiliging en back-ups. Meer informatie over websitebeheer vind je hier.

‘Kunnen jullie dit ook bouwen?’ Er is meer mogelijk dan je denkt. En tegen scherpe tarieven.
Tijdens een (online) kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen.

_jouw privacy

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema merkstrategie, website en identiteit. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten onze white label service
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
We zijn benieuwd! Kan je ons meer vertellen? *
1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten over
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
We zijn benieuwd! Kan je ons meer vertellen? *
1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten over Websitepartner+
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
Kan je meer vertellen over je websitevraag? *