Maak kennis met Ferrule

Maak kennis met Ferrule

Ferrule is een ontwerpbureau voor merk en visuele strategie in Enschede. Je bedrijf en brand zijn continue in beweging. Een sterk merk bouwen is een
combinatie van strategie en creativiteit. Wij helpen bij de ontwikkeling van je merk, zodat je bouwt aan bedrijf dat de juiste klanten aantrekt.

Jurgen Wentzel helpt ondernemers met hun visuele identiteit, Jose Wentzel helpt ondernemers met hun visuele identiteit

Ferrule is een ontwerpbureau voor merk en visuele strategie in Enschede.
Je bedrijf en brand zijn continue in beweging. Een sterk merk bouwen is een
combinatie van strategie en creativiteit. Wij helpen bij de ontwikkeling van je
merk, zodat je bouwt aan bedrijf dat de juiste klanten aantrekt.

Betekenis Ferrule: verbinding

Een ferrule is het verbindende element in een potlood (het ijzeren stukje tussen het gummetje en het hout). Een metafoor voor wat wij doen: Bedrijven helpen de verschillende onderdelen in hun bedrijf te verbinden door een sterk merk vorm te geven. Denk aan een re-styling traject voor een ondernemer die toe is aan de volgende stap. Of het tastbaar maken van een business idee door middel van een brand lookbook, huisstijl en website.

 

Jouw bedrijf is onderscheidend als je weet waar je voor staat en waarom mensen het willen. We beginnen met de bedrijfs identiteit. Vervolgens de strategie; Wat wil ik uitstralen? Hoe spreek ik mijn klanten aan? Welke middelen heb ik hiervoor nodig? Tijdens sessies werken we aan deze strategie en de concrete uitwerking zoals een website met resultaat.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een business idee die je graag wilt uitwerken? Wij maken jouw ideeën tastbaar tijdens de sessie Brand identiteit. Of is jullie bedrijf toe aan de volgende stap? Tijdens het Branding traject gaan we kijken naar je huidige brand en hoe we deze kunnen versterken zodat jullie bedrijf klaar is voor de toekomst.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een business idee die je graag wilt uitwerken? Wij maken jouw ideeën tastbaar tijdens de sessie Brand identiteit.
Of is jullie bedrijf toe aan de volgende stap? Tijdens het Branding traject gaan we kijken naar je huidige brand en hoe we
deze kunnen versterken zodat jullie bedrijf klaar is voor de toekomst.

Gratis Brand Checklist

Is jouw bedrijf zichtbaar? Weten klanten je te vinden? Check hoe jouw bedrijf ervoor staat met onze gratis checklist!
gratis

Branding Traject

Geen kortetermijnoplossing, maar een duurzame merkstrategie. Helderheid, focus en een nieuwe mindset. Vertaald naar een goed ontwerp voor je huisstijl en een website die voor je werkt.