Ontwerpbureau Ferrule Websites in stijl met resultaat

Jurgen Wentzel
Jurgen Wentzel
José Wentzel
José Wentzel
Marketingpartner

Helder en persoonlijk
Meer klanten en met een huisstijl en website die past als een fijne jas!

De gezichten achter Ferrule

De huisstijl en website zijn de verpakking van je bedrijf. Hoe duidelijker het is wie je bent en wat je doet, hoe meer klanten je aantrekt. Wij helpen ondernemers met deze visuele identiteit. Symbool hiervoor is de ferrule; het ijzeren verbindingselement tussen potlood en gum. Wij geloven dat websites met stijl meer resultaat opleveren. Wij verbinden met merkstrategie en branding de verschillende onderdelen van je bedrijf tot een sterk merk. Onze specialisatie: website en identiteit.

Ontwerpbureau in enschedeWordpress Elementor specialist

Jurgen Wentzel - webdeveloper & strateeg

Jurgen heeft oog voor detail. Website bouwen doet hij graag, hij is WordPress Elementor specialist. Met zijn kennis en positieve inslag is je website in goede handen! Daarnaast is hij het creatieve brein bij strategie sessies.

Samen werken met Ferrule betekent een fijne website-partner bij wie je terecht kan met al je vragen. Jurgen denkt met je mee zowel voor als na het opleveren van de website. ‘Wat wil je bereiken met je website?’ Naast dat we een helder en overzichtelijk ontwerp maken, zorgt Jurgen er ook voor dat het aan de achterkant geordend en simpel blijft. Je website blijft, veilig, up to date en kan weer jaren mee.

Jurgen werkt naast Ferrule als dirigent. Samenwerken, enthousiasmeren, aansturen op resultaat; kwaliteiten die in beide vakgebieden van pas komen. Jurgen: ‘Met klanten werken aan de essentie van hun bedrijf, zodat het bedrijf kan groeien, is een van de leukste dingen om te doen.’

Wil je kennismaken met Jurgen? Neem dan contact op voor een afspraak.
Vervolg kennismaking >

José Wentzel-Boekema - ontwerper & strateeg

José is met haar achtergrond als illustratief ontwerper de aangewezen persoon om de kern en boodschap van je bedrijf te vertalen naar beeld. Als vormgever en visueel strateeg is ze gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die willen opvallen en hun verhaal willen vertellen.

Een goed ontwerp, passend bij jouw bedrijf, begint bij een visuele strategie. Tijdens creatieve sessies rust José niet voordat ze de kern te pakken heeft. Vervolgens gaat ze aan de slag met het brand-lookbook. Kleuren kiezen, het juiste website ontwerp; ze kan je er alles over vertellen. José: ‘In een website komt alles samen; de huisstijl, de dienstverlening, de klant.. Ondernemers helpen met het structureren en overzichtelijk maken is net puzzelen. En de voldoening als alles op z’n plek valt!’

José is niet alleen enthousiast over haar werk, maar ook over tennis, lekker eten en duurzaam leven. Na jaren als illustratief ontwerper te hebben gewerkt heeft ze sinds 2019 de krachten gebundeld met Jurgen in ontwerpbureau Ferrule.

Wil je kennismaken met José? Neem dan contact op voor een afspraak.
Vervolg kennismaking >
nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede

- Wat we doen -

Wil je een professionele website en identiteit? Dan ben je hier op de juiste plek! Ferrule ontwikkelt sterke merken die de juiste klanten aantrekken.

Hoe we je kunnen helpen:

Deze klanten gingen je voor:

Ontdek je eigen marketingstijl

Goede vormgeving maakt je leven beter. Je huisstijl en website zijn de verpakking van je bedrijf. Hoe duidelijker het is wie je bent en wat je bedrijf doet, hoe meer klanten je aantrekt.

Ferrule is er voor bedrijven die verschil willen maken. Het zijn professionals en experts in hun vakgebied. Ze inspireren hun klanten en de mensen om zich heen. Wij helpen hen hun verhaal in beeld te brengen. Ideeën tastbaar te maken. Zodat je niet telkens hoeft uit te leggen wat je waarde is, dit is al duidelijk in je uitstraling, identiteit en website.Een ferrule is het verbindingselement tussen potlood en gum. Symbool voor het verbindende element in je bedrijf: je visuele identiteit.

Wil je moeiteloos meer klanten? Maar straalt de website niet uit wie je bent en wat de waarde is van je bedrijf? Dan is je bedrijf misschien wel toe aan een nieuwe website en merkstrategie!

Op zoek naar een nieuwe website of huisstijl? We helpen je graag!

nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede
nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede
nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede
nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede

- Gratis aanbod -

Aan de slag met je website zonder budget? Bij Ferrule vind je volop inspiratie! Download een van onze beste werkboeken gratis.

website check, wanneer ben ik aan een nieuwe website toe
Website checkup
Ontdek hoe je eenvoudig je huidige website kunt verbeteren in 4 snelle stappen.
een nieuwe huisstijl maken, wanneer een nieuwe huisstijl
Checklist online brand identiteit
Bouw je online brand identiteit checklist voor een professionele uitstraling.

Of neem een kijkje tussen onze zeer gewaardeerde blogs over branding, website ontwikkeling en onze persoonlijke avonturen als ondernemers

moodswings ondernemer

Zo pak je die ondernemer-moodswings aan!

Team Ferrule breidt zich uit!

Draait de website om mijn klant of mijn bedrijf?

Houd je van ondernemen, creativiteit, marketing, echte en persoonlijke verhalen, dan is dit voor jou!

We sturen je graag ons gratis online inspiratiemagazine toe. Schrijf je in en ontvang wekelijks een blogupdate én een mooi cadeautje in je inbox!