Contact opnemen

info@ferrule.nl

Benieuwd of we…

Websitepartner+ voor jouw bedrijf kunnen zijn?

Je ideeën kunnen vormgeven en realiseren?

Onze diensten ook white label aanbieden voor jouw bureau?

Veelgestelde vragen

Wat omvat het websitepartner+ pakket bij Ferrule?

Het Websitepartner+ pakket bij Ferrule biedt een allesomvattende benadering van jouw online aanwezigheid. Net zoals een ferrule alles op zijn plek houdt, zorgen wij voor een samenhangende online identiteit met impact. Het begint met strategie, waarbij we elkaar leren kennen, inzicht verwerven in jouw doelen en een gedegen strategie en planning opstellen. Vervolgens richten we ons op het creëren van een onderscheidende identiteit.

Zodra de strategie en identiteit zijn vastgesteld, gaan we over tot de professionele websitefase. Hierbij nemen we de technische implementatie voor onze rekening, houden we nauw contact voor interactie en feedback, en leveren we een website op die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Na de lancering blijven we betrokken bij het websitebeheer. Dit omvat voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren. Onze focus ligt op het handhaven van een fijne samenwerking, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: ondernemen.

Meer over Ferrule en onze werkwijze lees je hier.

Bij Ferrule geloven we dat de Twentse mentaliteit een verschil maakt. Hoewel we online en op afstand werken, brengen we de nuchterheid en toewijding van Twente met ons mee. Onze klanten door het hele land waarderen onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak.

Wat je kunt verwachten, ongeacht waar je bent gevestigd, is dat we goed zijn in wat we doen. Geen verrassingen achteraf; je weet waar je aan toe bent. We hechten waarde aan persoonlijk contact en een langdurige relatie met onze klanten. Of je nu lokaal bent of aan de andere kant van het land, wij staan voor je klaar met de betrouwbaarheid en kwaliteit die je mag verwachten van een Twents bureau.

Een ferrule is het kleine, maar cruciale, metalen ringetje op een potlood dat het gummetje op zijn plaats houdt. Het verbindt en ondersteunt, net zoals wij dat doen voor jouw merk.

Bij Ferrule gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. Wij zijn jouw strategische partner in branding, webdesign en digitale groei. Onze aanpak combineert expertise met een persoonlijke benadering. Niet alleen maar mooie websites maken, maar ook merken creëren die opvallen en klanten aantrekken.

Bij Ferrule begrijpen we dat deze keuze belangrijk is. Of je nu je huidige website wilt aanpassen of volledig opnieuw wilt beginnen, wij bieden beide opties. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je doelen, visie en de huidige staat van je website.

Onze aanpak met WordPress Elementor geeft je flexibiliteit en krachtige mogelijkheden, ongeacht de keuze die je maakt. Of het nu gaat om subtiele aanpassingen of een volledige rebranding, we zorgen ervoor dat je website naadloos aansluit bij je bedrijfsidentiteit. Ons websitepartner+ traject omvat alle aspecten, van strategie en ontwerp tot technische implementatie en onderhoud. Samen bepalen we de beste route voor jouw online succes.

Hier lees je meer over onze websiteontwikkeling.

Nee, bij Ferrule gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van merken. Of het nu gaat om het creëren van een krachtige visuele identiteit, het ontwerpen van een impactvolle infographic, of het leveren van strategisch advies, wij bieden een breed scala aan diensten.

Vaak komen klanten bij ons met een specifieke websitevraag, bijvoorbeeld omdat ze ontevreden zijn over hun huidige websitepartner of omdat ze gegroeid zijn en behoefte hebben aan meer ondersteuning en strategie. Ons doel is om jouw merk te versterken en je te helpen je doelen te bereiken, of dat nu via een website is of met andere visuele elementen die jouw merk onderscheidend maken.

Dat is geweldig om te horen! Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Bezoek onze contactpagina en laat een bericht achter, stuur ons een e-mail, bel ons direct, of stuur ons een bericht via WhatsApp Zakelijk. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over hoe we jou kunnen helpen.

Als je graag meer wilt weten over onze diensten, bekijk dan onze dienstenpagina. Hier vind je een overzicht van wat we te bieden hebben, inclusief ons gratis aanbod. Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze handige downloads, zoals “Bouw je online brand identiteit”. We kijken ernaar uit om met je in contact te komen en te ontdekken hoe we samen jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Er komt veel kijken bij het beheren van een website. Wil jij de beste gebruikerservaring bieden?
Tijdens een (online) kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen.

Bouw je online brand - Elementen van een professionele merkidentiteit

Aan de slag met de vijf belangrijkste elementen van een sterke merkidentiteit? Tips voor logo, huisstijl, kleuren, typografie en meer.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor nieuws, tips,
gratis publicaties en updates.

_jouw privacy

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema merkstrategie, website en identiteit. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten onze white label service
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
We zijn benieuwd! Kan je ons meer vertellen? *
1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten over
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
We zijn benieuwd! Kan je ons meer vertellen? *
1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten over Websitepartner+
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
Kan je meer vertellen over je websitevraag? *