WorkshopBouw je online brand identiteit

Wil je een nieuwe identiteit en website voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Klanten aantrekken met een professionele uitstraling? Met deze workshop leer je hoe je een online brand opbouwt. Leer alles over de 5 brand elementen, inclusief concreet actieplan!

Aan de slag met een website die klanten oplevert.

online succesvol ondernemen

Marketing, de website bijhouden… allemaal zaken die ‘erbij’ komen als ondernemer. Ga je de website zelf maken of laten maken? WordPress of toch een ander platform? De mogelijkheden kunnen je laten duizelen. Je hebt het gevoel dat je online kansen laat liggen. Je weet dat je meer klanten kan bereiken, maar waar te beginnen? Met een sterke online brand identiteit. Tijdens de workshop leer je de basis; hoe bouw je een online een sterk merk en ontdek wat bij je past als ondernemer zodat je online resultaten gaat halen.

Stop met aanrommelen. Start met de basis voor een succesvolle brand identiteit!

Leer de drie bouwstenen van een online sterk merk; de essentie, elementen en de brand uitingen. Tijdens de sessie ga je aan de slag met oefeningen waardoor je de basis van je online brand identiteit op papier zet. Je kijkt wat je al hebt en waar je naar toe wilt.

Ferrule werkt voor

Klanten

Ferrule helpt bedrijven met de visuele identiteit. Symbool hiervoor is de ferrule; het ijzeren verbindingselement tussen potlood en gum. Wij geloven dat websites met stijl meer resultaat opleveren. Wij verbinden met merkstrategie en branding de verschillende onderdelen van je bedrijf tot een sterk merk. Onze specialisatie: website en identiteit.

Wat bereik je met deze workshop?

Een professionele uitstraling die past als een fijne jas. Wil je aan de slag met een online inkomstenstroom of meer klantcontact online? Zet de volgende stap in je bedrijf.

José Wentzel

José is visueel strateeg en UX designer bij Ferrule. Ze is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die willen opvallen en hun verhaal willen vertellen.

Een goed ontwerp, passend bij jouw bedrijf, begint bij een visuele strategie. Tijdens creatieve sessies rust José niet voordat ze de kern te pakken heeft. Kleuren kiezen, het juiste website ontwerp; ze kan je er alles over vertellen. José: ‘In een website komt alles samen; de huisstijl, de dienstverlening, de klant.. Ondernemers helpen met het structureren en overzichtelijk maken is net puzzelen. En de voldoening als alles op z’n plek valt!’

Tijdens de workshop vertelt José alles over brand essentie,
brand elementen en natuurlijk de brand uitingen.

Direct je bedrijf professioneel neerzetten.

voor wie is deze workshop geschikt?

Ondernemers die niet langer online kansen willen laten liggen. De workshop Bouw je online brand identeit is geschikt voor bedrijven met een missie. Die online klanten willen aantrekken en het bedrijf professioneel willen neerzetten. De workshop is goed te volgen voor startende ondernemers die het direct goed willen aanpakken, maar juist ook als je al een paar jaar bezig bent en toe bent aan de volgende stap in je bedrijf.

TIP
Het is handig om vooraf duidelijk te hebben wat voor dienst/product je aanbiedt, zodat je tijdens de workshop aan de slag kan met de brand essentie en branding elementen.

Hoe werkt het

Tijdens de workshop ga je aan het werk met de drie bouwstenen van een online brand identiteit. Naast de branding theorie krijg je concrete opdrachten. De sessie duurt twee uur.

Je kunt de workshop alleen volgen of met een collega. Maximaal 2 deelnemers per workshop. €95,- p.p.
Locatie: Ferrule, Enschede.

Tijdens het afrekenen kan je kiezen uit de data: VOL.
Neem contact op voor een alternatieve datum.

Onder de deelnemers verloten we één gratis uitgewerkt kleurenpalet
nav Workshop Bouw je online brand identiteit op basis van jouw unieke brand essentie!

Over Ferrule

wat klanten zeggen

‘Met heel veel plezier werk ik al voor meerdere projecten met Ferrule samen. Iedere keer weer verrassen ze ons met onderscheidende ideeën, stijlvolle ontwerpen en een vlekkeloze uitvoering. Ook voor ons tweede bedrijf zijn we inmiddels met Ferrule in zee gegaan en we bevelen José en Jurgen ook regelmatig met heel veel plezier aan in ons netwerk.’

Annemieke Tissink
Future Builder Group

‘Ferrule is een super fijne partner voor onze online communicatie. Niet alleen onze eigen website, maar ook veel van onze projectwebsites via opdrachtgevers worden door hen ontwikkeld en up-to-date gehouden. Daar zijn we erg blij mee! Een echte plus is dat Ferrule én klein is (korte lijntjes, rechtstreeks degene die je moet hebben aan de lijn) én full-service (van huisstijl en logo tot webdesign en marketing),. Top!’

Willemijn Zwart
Komvoor

‘Ferrule heeft mijn website een complete make-over gegeven. Een nieuwe frisse uitstraling, in een stijl die precies past bij mijn persoonlijkheid en mijn praktijk voor acupunctuur. Beide kunnen ze zich heel goed inleven in wat mijn cliënten nodig hebben aan informatie en dat vertalen naar een mooie en goed gestructureerde website. Kortom een hele prettige samenwerking.’

Linda Hazenberg
Chimed

Workshop Bouw je online brand identiteit

Leg de basis voor een succesvolle brand identiteit. Aan de slag met brand essentie, brand elementen en een concreet actieplan! Twee uur durende live workshop bij Ferrule voor eenmalig € 95,- ex btw.

Investering € 95,-

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema merkstrategie, website en identiteit. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

50%

Je bent er bijna!