marketingpartner voor al je ontwerp vragen

Beelden versterken je merk en boodschap
Ben je op zoek naar een visualisatie van je product of dienst? Wij helpen je graag met een passend design. Van illustratie en infographics tot websitedesign en huisstijl ontwerp.

Design

Ontwerpen die onderscheiden

Bij ons kan je terecht voor het complete visuele plaatje. Van het kiezen van de kleuren, het ontwikkelen van een logo tot het maken van illustraties en infographics. Onze fotografen staan voor je klaar voor het maken van passende beelden.

nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede

- Visuals -

Heb je een illustratie nodig voor je website, magazine of boek? Met een infographic kan je complexe informatie eenvoudig visualiseren. Handig voor een jaarverslag of onderdeel van de website.

infographics

Visuele strategie sessie
Inhoud verzamelen
Schets & sfeer
Presentatie
Concept uitwerken
Design infographic
Aanleveren bestanden

vanaf 695

Illustratie

Briefing illustratie
Schets & sfeer
Concept uitwerken
Design illustratie
Aanleveren bestanden

vanaf 295

In elke visual zit

José Wentzel
José Wentzel

Eigenaar/ontwerper Ferrule

‘José is met haar achtergrond als illustratief ontwerper de aangewezen persoon om de kern en boodschap van je bedrijf te vertalen naar beeld. Als vormgever en visueel strateeg is ze gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die willen opvallen en hun verhaal willen vertellen.

Een glimp uit ons werk

Design, illustraties en infographics maken we in vele vormen en maten. Maar altijd passend bij jouw bedrijf, merkstrategie en doelgroep. Hieronder zie je een deel van ons design-werk.

Benieuwd welke marketing middelen passen bij jouw bedrijf?

Heb je een illustratie of infographic nodig en ben je benieuwd wat wij je aanraden? Tijdens een kopje koffie maken we graag kennis.
We sturen je graag ons gratis online inspiratiemagazine toe. Schrijf je in en ontvang wekelijks een blogupdate én een mooi cadeautje in je inbox!