Waar liggen de kansen voor je huidige website?

# Bekijk de doelen

Je wilde niet voor niks een nieuwe website. Een website is een handige tool, maar geen doel opzich zelf. Wat wilde je bereiken?

Hoe staat het nu een jaar later met je doelen?
In onze gratis website check-up lees je hoe kunt kijken welke pagina’s goed scoren en waar er nog kansen liggen.

# Kijk met een frisse blik

Met zorg heeft je team of jijzelf gewerkt aan de website. Het is makkelijk om in de valkuil te trappen van vakjargon en aannames dat alles logisch en duidelijk is. Kijk nog eens met de ogen van iemand die je bedrijf nog nooit gezien heeft. Wat is de eerste indruk van de website? Is de website up to date? Denk aan nieuws items, data, fotografie. 

# Neem je voornemens onder de loep

Was je echt van plan geweest wekelijks te bloggen maar is het niet gelukt? Heb je mooie social media feeds geïnstalleerd maar doe je eigenlijk niks met Instagram? Neem dan je voornemens eens onder de loep. Waar ligt het aan dat het niet gelukt is? Vind je het niet leuk? Andere prioriteiten? Slechte planning? 

Bedenk vervolgens wat je echt wilt met de website en het maken van content. Kies uit de onderstaande opties, geen een antwoord is fout. 

  • Tijd voor maken, contentplan uitdenken en aan houden.
  • Uitbesteden, partner zoeken voor content creatie.
  • Doelen aanpassen. Elke week bloggen is misschien niet haalbaar. Maar elke maand? En kan je elk kwartaal een ochtend reserveren voor het updaten en vernieuwen van je portfolio en testimonials? Ben je tot de conclusie gekomen dat bloggen hem sowieso niet gaat worden? Vraag dan je website partner de blogs uit te zetten. Het is beter actuele content op je website te hebben dan nieuwsitems van een paar jaar geleden. Heb je oude blogs geschreven die nog steeds waardevol zijn? Lekker laten staan natuurlijk. Eventueel kan je het woord ‘blog’ vervangen door ‘tips’ of ‘artikelen’.

4 handige stappen om direct je website te verbeteren

Weet je niet waar je moet beginnen en schuif je het onderhoud van de website voor je uit? Dat is jammer; door het regelmatig updaten en bijwerken van je website hoef je minder snel een nieuwe website en trek je sneller de juiste klanten aan. 

Met onze gratis website check-up verbeter je eenvoudig je huidige website in vier snelle stappen. 

Download onze handig website check-up en doorloop stap voor stap de belangrijkste onderdelen. Dan kan je bedrijf en website er weer even tegenaan! Succes! 

nieuwe website maken, merkstrategie en identiteit, unieke visuele identiteit,ferrule enschede

Ontdek hoe je eenvoudig je huidige website kunt verbeteren!

4 snelle stappen om te kijken waar de kansen en mogelijkheden liggen voor je huidige website