Workshop BJOBI

Bouw je online brand identiteit
Leer alles over hoe je een online merk opbouwt

2 uur

Merkstrategie

3 bouwstenen

van je online brandidentiteit

+ actieplan

Aan de slag met een professionele uitstraling

€175

Tijdelijk €95 ex. btw p.p

Klanten aantrekken met een professionele identiteit en website?

Wil je een nieuwe identiteit en website voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Klanten aantrekken met een professionele uitstraling? Met deze workshop leer je hoe je een online brand opbouwt. Leer alles over de 5 brand elementen, inclusief concreet actieplan!

Marketing, de website bijhouden… allemaal zaken die ‘erbij’ komen als ondernemer. Ga je de website zelf maken of laten maken? WordPress of toch een ander platform? De mogelijkheden kunnen je laten duizelen. Je hebt het gevoel dat je online kansen laat liggen. Je weet dat je meer klanten kan bereiken, maar waar te beginnen? Met een sterke online brand identiteit. Tijdens de workshop leer je de basis; hoe bouw je een online een sterk merk en ontdek wat bij je past als ondernemer zodat je resultaten gaat halen.

Wat leer je in deze workshop?

‘Stop met aanrommelen. Start met de basis voor een succesvolle brand identiteit!’

Het doel van de workshop “Bouw je online brand identiteit” is ondernemers te helpen bij het creëren van een sterke en herkenbare online merkidentiteit. De workshop richt zich op alle benodigde informatie over brand elementen en uitingen zoals het zelf maken of laten maken van een website, het kiezen van het juiste platform (bijvoorbeeld WordPress), en het effectief beheren van marketingactiviteiten. Door de basisprincipes van een sterke online merkidentiteit te leren, ontdekken deelnemers hoe ze een herkenbare identiteit kunnen opbouwen die de juiste sfeer uitstraalt, duidelijkheid biedt over het aanbod en de juiste klanten aantrekt. Deze drie bouwstenen zullen behandeld worden:

Bouwsteen #1

Mist je bedrijf een herkenbare identiteit? De website straalt niet de juiste sfeer uit en het aanbod is niet altijd duidelijk. Dan is je brand essentie nog niet helder en trek je niet de juiste klanten aan.

Bouwsteen #2

Vind je het moeilijk om content voor social media te maken? Zijn de ontwerpen voor de marketing rommelig? Dan is het tijd om de basis; de brand elementen. op een rijtje te zetten.

Bouwsteen #3

Online ondernemen kan natuurlijk niet zonder een online omgeving; de website. Maar hoe zorg je voor bezoekers? Wat heb je nodig om mensen contact te laten opnemen? Kortom, hoe staat het met je brand uitingen?

Leer de drie bouwstenen van een online sterk merk; de essentie, elementen en de brand uitingen. Tijdens de sessie ga je aan de slag met oefeningen waardoor je de basis van je online brand identiteit op papier zet. Je kijkt wat je al hebt en waar je naar toe wilt.

Wat bereik je met Bouw je online brand identiteit?

Een professionele uitstraling die past als een fijne jas. Wil je aan de slag met een online inkomstenstroom of meer klantcontact online? Zet de volgende stap in je bedrijf.

Een concreet actieplan waarmee je online ondernemen behapbaar en haalbaar wordt omdat je nu weet welke elementen nodig zijn voor online succes.

Plezier in online marketing omdat je de basis hebt gelegd voor een sterk brand. Je weet wat je wilt uitstralen en wie je kunt helpen. Je kan niet wachten om je online bedrijf verder uit te bouwen!

Met de professionele uitstraling en brand elementen vergroot je je expertstatus, nemen klanten sneller contact op en ben je de concurrentie een stapje voor.

Onze opdrachtgevers

Ferrule, Ontwerpbureau in Enschede
WordPress Elementor specialist

Aanmelden

Wat: workshop 2 uur
+ Inclusief handige checklist
+ Concreet advies

Locatie: Enschede
Investering: €175 > €95!

Workshop Bouw je online brand identiteit

Tijdens de workshop ga je aan het werk met de drie bouwstenen van een online brand identiteit. Naast de branding theorie krijg je concrete opdrachten. De sessie duurt twee uur.

Je kunt de workshop alleen volgen, met een collega of met een andere ondernemer. Maximaal 4 deelnemers per workshop. Investering: €95,- p.p.

Klaar om met jouw merk aan de slag te gaan?
Laat van je horen!

_jouw privacy

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema merkstrategie, website en identiteit. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten onze white label service
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
We zijn benieuwd! Kan je ons meer vertellen? *
1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten over
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
We zijn benieuwd! Kan je ons meer vertellen? *
1. Vertel ons een beetje over jezelf.
Wat is je naam *
Je kunt mij bereiken via *
of bellen op
Vul verplichte velden in..
2. Meer weten over Websitepartner+
Ik werk voor/met *
en ik ben geïntresseerd in *
Vul verplichte velden in..
3. Vertel ons meer
Kan je meer vertellen over je websitevraag? *