Een website met stijl ontwikkelen, hoe maak ik een website voor mijn bedrijf

Hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf? + worksheet ultieme business gevoel

Wij geloven dat website met stijl meer resultaat opleveren. En de resultaten zien we ook. Een eigen stijl helpt om je te onderscheiden. Trekt de juiste mensen aan. Een eigen branding stijl past als een fijne jas. Je voelt je thuis in je eigen bedrijf. En als je een beetje lol kunt hebben in je eigen marketing en werk is dat heel wat waard.In dit blog delen we een handige worksheet om je eigen stijl te ontwikkelen. Hoe ziet het ultieme business gevoel er voor jou uit?

In dit artikel

Een website met stijl ontwikkelen, hoe maak ik een website voor mijn bedrijf

Hoe ontwikkel ik een eigen stijl als ondernemer?

Een bedrijfsidentiteit is veel meer dan een huisstijl alleen. Het is de verpakking van je bedrijf. Een eigen stijl komt tot uiting in de verschillende onderdelen van deze verpakking. Kleur, sfeer, producten, foto’s, social media, nieuwsbrief, de website maar ook hoe je bent in je contact, je tone-of-voice.

Om je stijl te bepalen is het handig om terug te gaan naar de kern van je bedrijf. Wanneer je weet wie je ideale publiek is, is het schrijven van content, emails, het ontwikkelen van producten en hoe de website eruit moet zien een stuk makkelijker.

Het is moeilijk om een eigen stijl te hebben als je probeert tegen iedereen te praten. Als je iedereen wel wilt helpen met jouw bedrijf. Een eigen stijl geeft vrijheid omdat het je ideale publiek aantrekt. Ze zullen je eigen authentieke geluid, look & feel, juist waarderen.

  • Wat wil je bereiken met je bedrijf?
  • Waar heb je plezier in?
  • Wat is je talent?

De antwoorden hierop verwerk je in een eigen stijl.
Om die stijl tastbaar te maken werken we graag met moodboards.

Voorbeelden moodboards met ultieme business gevoel

Een website met stijl ontwikkelen, hoe maak ik een website voor mijn bedrijf
Moodboard ultieme businessgevoel Vinonista – uitgangspunt voor vinonista.nl
Een website met stijl ontwikkelen, hoe maak ik een website voor mijn bedrijf
Moodboard ultieme businessgevoel Puur Moeder – & Pleegmoeder Academie – uitgangspunt voor online programma puurpleegmoederschap.nl
Een website met stijl ontwikkelen, hoe maak ik een website voor mijn bedrijf
Moodboard ultieme businessgevoel Virtual Assistent & Digital Nomad

Opdracht: Maak je eigen moodboard

Speciaal voor jou ontwierpen we deze handige worksheet om je eigen branding stijl te ontwikkelen.
Het resultaat? Een moodboard die jouw stijl samenvat! Jouw ultieme business gevoel.

Moodboard maken in 3 stappen, ultieme business gevoel

Hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf?

Download de gratis worksheet en creeër je ultieme- business-gevoel-moodboard.

Over José

Ontwerpt huisstijlen en websites, is visueel strateeg bij Ferrule. Onze ontwerpen zie je bij Diergaarde Blijdorp, Universiteit Twente, Vinonista en Komvoor. Ondernemer sinds 2013. Een visuele identiteit moet passen als een fijne jas.

De gezichten achter de blog Wij zijn José en Jurgen van Ferrule

Meer over ons
Ik ben José, het liefste ontwerp ik websites en huisstijlen voor ondernemers die een eigen stijl willen ontwikkelen. Als visueel strateeg en mede-eigenaar van Ferrule werk ik samen met Jurgen. Die naast een goede webdeveloper ook de vader is van onze dochter Fiene. Wij geloven dat websites met stijl meer resultaat opleveren. Op deze site vind je artikelen over je eigen branding stijl, merkstrategie en websites die moeiteloos meer klanten aantrekken. Benieuwd hoe we dat zelf aanpakken? Kijk dan bij de categorie persoonlijk. Enjoy!
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid
Gratis checklist

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de nieuwsbrief met handige tips voor een unieke brand identiteit heen sturen?
jurgen wentzel, jose wentzel, merkstrategie enschede
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het “Trendreport 2021” naar toe sturen?

hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de worksheet “In 5 stappen je nieuwsbrief versturen” naar toe sturen?

hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de worksheet “Hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf” naar toe sturen?
hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de test “Hoe scoort jouw brand identiteit? ” naar toe sturen?
Test je brand identiteit score
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

Meld je aan voor de gratis checklist (t.w.v €27.-)
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de checklist “Bouw je online Brand Identiteit” naar toe sturen?
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Je privacy in een notendop​

Allereerst wil ik aangeven dat ik zorgvuldig met je gegevens zal omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je de Handige Tips van Ferrule hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema Brand Optimalisatie. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten ove je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

Plan een sessie brand brainstorm

Heb je het gevoel dat je nu aan de slag wilt om van je bedrijf een professioneel merk te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daarom doen we deze brand brainstorm sessie. We kijken naar de kern van je bedrijf en je krijgt tips en inzichten die je gelijk kan toepassen.

Je bent welkom voor een persoonlijke sessie van 45 minuten met aandacht voor het versterken van je bedrijfs identiteit. Het gesprek vindt plaats in Enschede of per telefoon. Samen maken we helder wat er mag veranderen om meer te bereiken met je bedrijf.

Naar wie mogen we de brand brainstorm informatie toesturen?

Vul je gegevens in, dan maken we een afspraak met je.