Illustraties verrijken verhalen en versterken je boodschap

Ferrule kan je helpen met illustraties die je merk versterken. Ontdek zelf de kracht van illustratief ontwerp. We vertellen je er graag meer over. Zullen we kennismaken?

Portfolio

Illustraties verrijken verhalen, versterken je boodschap en geven plezier. Zo dragen onze illustraties voor de GGZ bij aan het informeren en inzichtelijk maken van het programma Continuïteit van Zorg. Met de campagne voor AutoleaseCentrum zorgen we voor een glimlach op het gezicht van klanten en tegelijk ondersteunt de illustratie de boodschap over veiligheid in het verkeer. We worden vrolijk van het bedenken van de concepten en het maken van alle illustratieve ontwerpen. En heel blij van de enthousiaste reacties van onze klanten. Bijvoorbeeld deze reactie van eindredacteur beeld van tijdschrift Eva, Bianca Cooper:

‘Samenwerken met Jose voor Eva-magazine is elke keer opnieuw leuk en verrassend. Jose’s enthousiasme, originaliteit en creativiteit zijn tekenend voor haar werk. Verschillende stijlen en concepten zorgen voor unieke illustraties die naadloos passen bij uiteenlopende Eva-artikelen.’

Editorial illustraties voor tijdschriften:

Marketing illustraties voor ondernemers:

Educatieve illustraties voor Defensie, Diergaarde Blijdorp en Universiteit Twente:

Toepassing illustraties

Illustraties kan je gebruiken voor (jaar)verslagen, boeken, marketing uitingen zoals kaarten en brochures, online campagnes en op websites. Soms zijn illustraties een onderdeel van infographics, een informatieve illustratie die complexe informatie vertaald naar beeld. Illustraties kunnen helpen om jouw verhaal te vertellen. Ze verhogen je zichtbaarheid, ondersteunen je boodschap en onderscheiden je als merk. Iedereen kent de uitspraak ‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’ Met illustraties breng je ideeën over. En dat is nu net wat je wilt als je een van je bedrijf een merk wilt maken.

Wij gaan graag voor jou aan de slag

Wij zijn overtuigd van de kracht van illustraties. Wil jij ook kennismaken met de kracht van illustraties en een goed ontwerp? Laten we dan afspreken. Samen kijken we hoe illustraties jouw verhaal ondersteunen.