Illustraties versterken je merk

Waarom illustraties je merk versterken

De kracht van illustraties is groot. Illustraties zetten de toon voor een merk. Illustratieve ontwerpen versterken je boodschap, geven een eigen look & feel aan een uitstraling. Een praktisch voordeel is dat illustraties in elk gewenste kleur, formaat en stijl kunnen worden gemaakt en zo gemakkelijk onderdeel worden van een huisstijl.

In dit artikel

Illustraties verrijken verhalen en versterken je boodschap

Ferrule kan je helpen met illustraties die je merk versterken. Ontdek zelf de kracht van illustratief ontwerp. We vertellen je er graag meer over. Zullen we kennismaken?

Ondernemen business, merk logo design, ontwikkelen eigen visie, branding huisstijl

Portfolio

Illustraties verrijken verhalen, versterken je boodschap en geven plezier. Zo dragen onze illustraties voor de GGZ bij aan het informeren en inzichtelijk maken van het programma Continuïteit van Zorg. Met de campagne voor AutoleaseCentrum zorgen we voor een glimlach op het gezicht van klanten en tegelijk ondersteunt de illustratie de boodschap over veiligheid in het verkeer. We worden vrolijk van het bedenken van de concepten en het maken van alle illustratieve ontwerpen. En heel blij van de enthousiaste reacties van onze klanten. Bijvoorbeeld deze reactie van eindredacteur beeld van tijdschrift Eva, Bianca Cooper:

‘Samenwerken met Jose voor Eva-magazine is elke keer opnieuw leuk en verrassend. Jose’s enthousiasme, originaliteit en creativiteit zijn tekenend voor haar werk. Verschillende stijlen en concepten zorgen voor unieke illustraties die naadloos passen bij uiteenlopende Eva-artikelen.’

Editorial illustraties voor tijdschriften:

Marketing illustraties voor ondernemers:

Educatieve illustraties voor Defensie, Diergaarde Blijdorp en Universiteit Twente:

Toepassing illustraties

Illustraties kan je gebruiken voor (jaar)verslagen, boeken, marketing uitingen zoals kaarten en brochures, online campagnes en op websites. Soms zijn illustraties een onderdeel van infographics, een informatieve illustratie die complexe informatie vertaald naar beeld. Illustraties kunnen helpen om jouw verhaal te vertellen. Ze verhogen je zichtbaarheid, ondersteunen je boodschap en onderscheiden je als merk. Iedereen kent de uitspraak ‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’ Met illustraties breng je ideeën over. En dat is nu net wat je wilt als je een van je bedrijf een merk wilt maken.

Wij gaan graag voor jou aan de slag

Wij zijn overtuigd van de kracht van illustraties. Wil jij ook kennismaken met de kracht van illustraties en een goed ontwerp? Laten we dan afspreken. Samen kijken we hoe illustraties jouw verhaal ondersteunen.

Over José

Ontwerpt huisstijlen en websites, is visueel strateeg bij Ferrule. Onze ontwerpen zie je bij Diergaarde Blijdorp, Universiteit Twente, Vinonista en Komvoor. Ondernemer sinds 2013. Een visuele identiteit moet passen als een fijne jas.

De gezichten achter de blog Wij zijn José en Jurgen van Ferrule

Meer over ons
Ik ben José, het liefste ontwerp ik websites en huisstijlen voor ondernemers die een eigen stijl willen ontwikkelen. Als visueel strateeg en mede-eigenaar van Ferrule werk ik samen met Jurgen. Die naast een goede webdeveloper ook de vader is van onze dochter Fiene. Wij geloven dat websites met stijl meer resultaat opleveren. Op deze site vind je artikelen over je eigen branding stijl, merkstrategie en websites die moeiteloos meer klanten aantrekken. Benieuwd hoe we dat zelf aanpakken? Kijk dan bij de categorie persoonlijk. Enjoy!

Populaire artikelen

Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid
Gratis checklist

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de nieuwsbrief met handige tips voor een unieke brand identiteit heen sturen?
jurgen wentzel, jose wentzel, merkstrategie enschede
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het “Trendreport 2021” naar toe sturen?

hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de worksheet “In 5 stappen je nieuwsbrief versturen” naar toe sturen?

hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de worksheet “Hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf” naar toe sturen?
hoe ontwikkel ik een eigen stijl voor mijn bedrijf, is mijn bedrijf uniek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de test “Hoe scoort jouw brand identiteit? ” naar toe sturen?
Test je brand identiteit score
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Wil je een professionele identiteit met resultaat?

Meld je aan voor de gratis checklist (t.w.v €27.-)
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de checklist “Bouw je online Brand Identiteit” naar toe sturen?
Bouw je online brand identiteit, hoe creeer ik online meer zichtbaarheid

Je privacy in een notendop​

Allereerst wil ik aangeven dat ik zorgvuldig met je gegevens zal omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je de Handige Tips van Ferrule hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema Brand Optimalisatie. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten ove je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

Plan een sessie brand brainstorm

Heb je het gevoel dat je nu aan de slag wilt om van je bedrijf een professioneel merk te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daarom doen we deze brand brainstorm sessie. We kijken naar de kern van je bedrijf en je krijgt tips en inzichten die je gelijk kan toepassen.

Je bent welkom voor een persoonlijke sessie van 45 minuten met aandacht voor het versterken van je bedrijfs identiteit. Het gesprek vindt plaats in Enschede of per telefoon. Samen maken we helder wat er mag veranderen om meer te bereiken met je bedrijf.

Naar wie mogen we de brand brainstorm informatie toesturen?

Vul je gegevens in, dan maken we een afspraak met je.