Wallpapers aanbieden als onderdeel van contentstrategie

Het aanbieden van wallpapers die passen bij de visuele identiteit en kernboodschappen van je merk kan een krachtige manier zijn om je merk te versterken. Door je logo, slogan of andere herkenbare elementen op te nemen in de wallpapers, creëer je een consistente visuele ervaring voor je publiek, zelfs buiten je eigen platformen.

Telkens wanneer gebruikers hun apparaten ontgrendelen en jouw wallpaper zien, worden ze herinnerd aan je merk en de waarden die het vertegenwoordigt. Bovendien kunnen wallpapers ook fungeren als een vorm van subtiele merkpromotie, omdat gebruikers ze vaak delen met vrienden en op sociale media, waardoor je merkbereik wordt vergroot. Door aantrekkelijke wallpapers aan te bieden, kun je niet alleen je merk versterken, maar ook een positieve en blijvende indruk achterlaten bij je publiek.

Drie gratis wallpapers voor de zomerperiode

Waar ben jij aan toe? Welk moodboard spreekt je het meeste aan?
Lees dan ook de bijbehorende blog over de kleurbetekenis van geel, oranjegroen of blauw.

Wallpaper joy

In dit zomerse moodboard zitten verschillende kleuren blauw.
Benieuwd naar de kleurbetekenis van de kleur blauw en waarom je dit aanspreekt?

Lees ook: ‘Wat is de betekenis van de kleur blauw’

Wallpaper adventure

Het moodboard van wallpaper adventure heeft veel groentinten. In de zomer gaan we graag en veel naar buiten. Benieuwd wat de kleur groen met je doet?

Lees ook: ‘Wat is de betekenis van de kleur groen’

Wallpaper sunshine

Geel maakt ons vrolijk, geel doet leven, denk maar aan de zon. En die zon doet ons weer denken aan de zomer! Met de vrolijke wallpaper sunshine haal je de zon in huis. Benieuwd wat de kleuren geel en oranje nog meer met je doen? En hoe je ze kan toepassen als bedrijf?

Lees ook: ‘Wat is de betekenis van de kleur geel’

Een wallpaper als tool voor een positieve mindset

De achtergrond van mijn Imac is een belangrijke tool voor mij. In de blog ‘Hoe start je de dag met een positieve mindset – zo ziet mijn bureaublad eruit’ leg ik uit hoe het werkt en laat ik voorbeelden zien van wallpapers door de jaren heen.

We wensen je een mooie zomer!

Credits foto’s: unsplash.com