Ondernemers kunnen bij Ferrule terecht voor het ontwikkelen van hun merk.

Ferrule helpt ondernemers een duidelijk merk te worden. Het aanbod van jouw bedrijf helder in beeld met een uitstraling die de juiste klanten aantrekt. Hiervoor ontwikkelden we onze eigen methode. Ons branding traject gaat van brand Identiteit, naar strategie, naar communicatie. Het resultaat is een toekomstbestendig merk. Bij ons krijg je naast verrassende ontwerpen een complete merkstrategie.

Tijd voor de volgende stap.

Net als veel ondernemers die we helpen was het tijd voor José om de volgende stap in haar bedrijf te maken. Zeven jaar werkte ze onder de naam José Boekema en maakte ze illustraties, infographics en ontwerpen voor bedrijven zoals Diergaarde Blijdorp, Dimence, Universiteit Twente, Eva magazine, Jeugd GGZ en vele anderen. Samen met klanten werkte ze aan hun visuele identiteit. Daarnaast illustreerde ze boeken en lanceerde eigen collecties zoals de stationary lijn ‘You can go your own way’ en de keukencollectie ‘Enjoy everyday life’. Ze specialiseerde zich in het helpen van bedrijven die hun verhaal willen vertellen. Daarvoor ontwikkelde ze haar eigen methode: de visuele strategiesessie. Dit beviel erg goed en de vraag om mee te denken met bedrijven en hen te helpen met de volgende stap, een sterk merk ontwikkelen, werd steeds groter. Een uitbreiding van het bedrijf was de logische vervolg stap. Met Jurgen Wentzel richtte ze Ferrule op. José over haar nieuwe bedrijf:

‘Met Ferrule helpen we ondernemers zichtbaar te worden en de juiste klanten aan te trekken. Dit doen we met merkstrategie, verrassende ontwerpen en websites met resultaat. Samen zijn we een sterk team!’

Ben je op zoek naar illustraties, infographics of andere illustratieve ontwerpen?

José kan je nog steeds helpen met het maken van mooie beelden die passen bij je bedrijf! Sinds 2020 onder de naam Ferrule. Neem een kijkje bij het vernieuwde portfolio, of lees meer over de werkwijze van het laten maken van websites of illustraties & infographics.

‘José heeft onze ideeën vertaald in creatieve ontwerpen. Haar enthousiasme om van je bedrijf een sterk merk te maken werkt aanstekelijk! Nu kunnen we niet alleen voor ontwerp, maar ook voor onze complete merkstrategie bij Ferrule terecht. Het scheelt een hoop tijd en energie dat we nu èèn partner hebben met wie we kunnen sparren over onze branding. Extra bonus: ze nemen ook het onderhoud van de website uit handen en komen met ideeën hoe we onze klant kunnen aanspreken.’