Jose Boekema

José Boekema is uitgebreid en gaat verder onder de nieuwe naam Ferrule!

Er is nieuws! Illustratief ontwerper José Boekema bundelt haar krachten met strateeg en webdeveloper Jurgen Wentzel. Samen starten zij het bedrijf Ferrule, een ontwerpbureau voor visuele identiteit en merkstrategie. Wil je bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf, een sterk merk? José en Jurgen helpen je met zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klanten.

Ondernemers kunnen bij Ferrule terecht voor het ontwikkelen van hun merk.

Ferrule helpt ondernemers een duidelijk merk te worden. Het aanbod van jouw bedrijf helder in beeld met een uitstraling die de juiste klanten aantrekt. Hiervoor ontwikkelden we onze eigen methode. Ons branding traject gaat van brand Identiteit, naar strategie, naar communicatie. Het resultaat is een toekomstbestendig merk. Bij ons krijg je naast verrassende ontwerpen een complete merkstrategie.

Tijd voor de volgende stap.

Net als veel ondernemers die we helpen was het tijd voor José om de volgende stap in haar bedrijf te maken. Zeven jaar werkte ze onder de naam José Boekema en maakte ze illustraties, infographics en ontwerpen voor bedrijven zoals Diergaarde Blijdorp, Dimence, Universiteit Twente, Eva magazine, Jeugd GGZ en vele anderen. Samen met klanten werkte ze aan hun visuele identiteit. Daarnaast illustreerde ze boeken en lanceerde eigen collecties zoals de stationary lijn ‘You can go your own way’ en de keukencollectie ‘Enjoy everyday life’. Ze specialiseerde zich in het helpen van bedrijven die hun verhaal willen vertellen. Daarvoor ontwikkelde ze haar eigen methode: de visuele strategiesessie. Dit beviel erg goed en de vraag om mee te denken met bedrijven en hen te helpen met de volgende stap, een sterk merk ontwikkelen, werd steeds groter. Een uitbreiding van het bedrijf was de logische vervolg stap. Met Jurgen Wentzel richtte ze Ferrule op. José over haar nieuwe bedrijf:
José Boekema, Ferrule, ondernemen, branding, visuele identiteit, merk

‘Met Ferrule helpen we ondernemers zichtbaar te worden en de juiste klanten aan te trekken. Dit doen we met merkstrategie, verrassende ontwerpen en websites met resultaat. Samen zijn we een sterk team!’

José Boekema is uitgebreid en gaat verder onder de nieuwe naam Ferrule.

Ben je op zoek naar illustraties, infographics of andere illustratieve ontwerpen?

José kan je nog steeds helpen met het maken van mooie beelden die passen bij je bedrijf! Nu alleen onder de nieuwe naam Ferrule. Klik op de onderstaande voorbeelden voor meer informatie! Ferrule helpt je graag!

Illustraties

Zoek je een illustratie voor jouw boek, website of marketingactie?
In de afgelopen jaren illustreerde José voor uitgevers en bedrijven. Bekijk de voorbeelden en ontdek de kracht van illustraties.

Brand Identiteit

Waarom bestaat je bedrijf? Voor wie werk je graag. Wat is een sterk merk? De basis ben jij. Wat wil jij bereiken? Tijdens de sessie Brand Identiteit krijgen we de kern van jouw bedrijf op in beeld.

Infographics

Visualiseer jouw verhaal met een infographic. Een goede infographic helpt om de aandacht te trekken, de boodschap over te brengen en zorgt ervoor dat informatie beter onthouden wordt. Wil je aan de slag met infographics? Lees de tips.

Branding traject

Ferrule biedt ondernemers een branding traject aan waarin we samen met de merkstrategie aan de slag gaan. Denk aan ‘Hoe bereik ik mijn ideale klant’ tot een website met resultaat.

‘José heeft onze ideeën vertaald in creatieve ontwerpen. Haar enthousiasme om van je bedrijf een sterk merk te maken werkt aanstekelijk! Nu kunnen we niet alleen voor ontwerp, maar ook voor onze complete merkstrategie bij Ferrule terecht. Het scheelt een hoop tijd en energie dat we nu èèn partner hebben met wie we kunnen sparren over onze branding. Extra bonus: ze nemen ook het onderhoud van de website uit handen en komen met ideeën hoe we onze klant kunnen aanspreken.’

Direct aan de slag met je merk?
Download de gratis checklist brand identiteit!​

Je privacy in een notendop

Allereerst wil ik aangeven dat ik zorgvuldig met je gegevens zal omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je de Handige Tips van Ferrule hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema Brand Optimalisatie. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten ove je privacy? Check dan onze privacy policy. Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@ferrule.nl

Is jouw bedrijf zichtbaar? Check hoe jouw bedrijf ervoor staat met onze gratis checklist brand identiteit!

Een checklist om de identiteit van je merk te toetsen

Plan een sessie brand brainstorm

Heb je het gevoel dat je nu aan de slag wilt om van je bedrijf een professioneel merk te maken, maar
weet je niet waar je moet beginnen? Daarom doen we deze brand brainstorm sessie. We kijken naar de
kern van je bedrijf en je krijgt tips en inzichten die je gelijk kan toepassen.

Je bent welkom voor een persoonlijke sessie van 45 minuten met aandacht voor het versterken van je
bedrijfs identiteit. Het gesprek vindt plaats in Enschede of per telefoon. Samen maken we helder wat er
mag veranderen om meer te bereiken met je bedrijf.

Naar wie mogen we de brand brainstorm informatie toesturen?

Vul je gegevens in, dan maken we een afspraak met je.